13-02-2017

Het Amsterdams Opera Koor geeft op zondag 26 maart 2017 samen met de bevriende Chorvereinigung Spandau uit Berlijn een concert in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

De koren voeren gezamenlijk en afzonderlijk werken uit van operacomponisten als Mozart, Donizetti, Bellini, Rossini, Verdi, Ponchielli, Mascagni, Borodin, Tsjaikovski en Lortzing. Het concert heeft als motto ‘muziek verbindt’.

Medewerking verleent de Nederlandse sopraan Claudia Patacca. De muzikale leiding is in handen van Ago Verdonschot, dirigent van het Amsterdams Opera Koor – die tevens de bariton-soli voor zijn rekening zal nemen – en Ulrich Paetzholdt, dirigent van de Chorvereinigung Spandau. De koren worden aan de concertvleugel om beurten begeleid door Ardjoena Soerjadi en Jake Walsh.

De uitvoering vindt plaats in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage aan het Damrak te Amsterdam. Het concert begint om 14.15 uur en zal ca. 2,5 uur duren inclusief pauze. De zaal gaat open om 13:30 uur. Kaarten à € 28,- inclusief garderobe, pauzedrankje en programma zijn te bestellen via www.beursvanberlage.com (Agenda) of aan de kassa (dagelijks van 11:00 tot 18:00 uur).

Lees in Operakoor