29-08-2015

De Nederlandse sopraan Kelly God en bariton Bastiaan Everink treden op 29 augustus 2015 op tijdens het Veerhavenconcert 2015 te Rotterdam.

Op zaterdag 29 augustus 2015 van 19.45 tot 21.15 uur kan iedereen in de historische Veerhaven van Rotterdam vanaf de kade of een eigen bootje het gratis openlucht Veerhavenconcert 2015 te Rotterdam bijwonen. Kelly God zingt “Dich teure Halle” uit ‘Tannhäuser’, “Un bel dì vedremo” uit ‘Madama Butterfly’ en het Viljalied uit ‘Die lustige Witwe’. Bastiaan Everink zingt Tonio’s proloog uit ‘Pagliacci’, “Dio di guida” uit ‘Nabucco’ en de aria van de Toreador uit ‘Carmen’. Samen zingen zij nog het duet van Aida en Amonasro uit ‘Aida’. Zij worden begeleid door het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van Antony Hermus.

Lees in Veenhavenconcert