03-10-2017

In het kader van zijn 190-jarig bestaan zal het Koninklijk Koor St. Cecilia op 15 oktober 2017 een concertante uitvoering geven van de opera ‘Il Trovatore’ van Verdi in de St. Josephkerk te Roosendaal.

Het koor heeft zich versterkt met projectleden en bestaat uit meer dan 100 zangers, die worden bijgestaan door het Vlaams Symfonisch Orkest en solisten Bruno De Jonghe (bariton), Margarida Hipólito (sopraan), Sandra Paelinck (mezzosopraan), Glenn Desmedt (tenor), Martijn Sanders (bas), Eloise Mabille (sopraan) en Mathis Van Cleynenbreugel (tenor). De muzikale leiding is in handen van dirigent Bart Van Casteren.

Kaarten zijn te koop via de voorverkoopadressen in Essen: Essen Press, Nieuwstraat 57; DS-Groep/Crelan Bank, Heuvelplein 1, of via emailadres: kaartverkoopcecilia@telenet.be.

Lees in Roosendaalse Bode