23-10-2016

Operagezelschap Bel Canto viert op zondag 6 november 2016 zijn 60-jarig bestaan met een jubileumconcert in de Stadsschouwburg van Tilburg.

Aan het jubileumconcert doen alle hoofdrolspelers mee uit de opera ‘Aida’, die Bel Canto in april 2016 opvoerde in dezelfde schouwburg. Het gezelschap zingt niet alleen fragmenten uit de ‘Aida’, maar ook aria’s uit andere bekende opera’s. Daarnaast is één van de solisten de Nederlandse sopraan Margaret Roest. Zij vertolkte in het verleden een aantal hoofdrollen in verschillende opera’s, die Bel Canto door de jaren heen heeft uitgevoerd. Zij was veertien jaar geleden Lady Macbeth in ‘Macbeth’ van Giuseppe Verdi. De opera ‘Macbeth’ wordt door Bel Canto wederom opgevoerd in 2018.

Aanvang jubileumconcert zondag 6 november 2016 om 14:00 uur.
Kaarten à 20 euro zijn inclusief garderobe en een drankje.

Lees in RTV Seaport

© Operakoor Belcanto