30-03-2016

Het Hoekschewaards Operakoor Euphonia voert op zaterdag 16 april 2016 de opera ‘Cavalleria Rusticana’ van Mascagni uit in de Open Hof te Oud-Beijerland.

Het Hoekschewaards Operakoor Euphonia voert ‘Cavalleria Rusticana’ scenisch op. Twee jaar speelde het gezelschap ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan scenisch de opera ‘L’Elisir d’Amore’ van Donizetti. Daarna kwamen uitnodigingen om de productie nogmaals uit te voeren in Schiedam en Schoonhoven. Vorig jaar werd in samenwerking met het SER koor uit Ridderkerk de opera ‘La Sonnambula’ van Bellini opgevoerd in theater Het Kruispunt te Barendrecht.

Dit jaar wordt ‘Cavalleria Rusticana’ uitgevoerd op vrijdag 16 april 2016 om 20.00 uur. Marjam Lo Tam Loi is Santuzza, Edwin van Gelder is Turiddu, Hans Ritman is Alfio, Desiree van Daalen is Mamma Lucia en Petra de Ridder is Lola. De muzikale leiding is in handen van Jūratė Haasdijk en de begeleiding op piano wordt verzorgd door Jean-Baptiste Milon. 

Kaarten zijn per e-mail te bestellen via info@operakooreuphonia.nl of telefonisch 0186-601338. Prijs € 18,50 (inclusief pauze consumptie).

Lees in Het Kompas