26-02-2016

Het Internationaal Vocalisten Concours (IVC) organiseert, na de succesvolle eerste editie van De Stem van Bosch in 2014, in samenwerking met Jheronimus Bosch 500 en Theater aan de Parade de tweede editie: de Stem van Bosch 2016.

Op zaterdag 2 juli wordt in alle zalen van het theater de hele dag les aan amateurzangers gegeven door de beroemde zangers Ernst Daniël Smid, Henk Poort, Rein Kolpa, Maaike Widdershoven en Francis van Broekhuizen. Iedereen die graag zingt en wel eens advies van een professional wil ontvangen, kan zich voor deze dag inschrijven in de categorieën musical, opera en operette. Alle deelnemende zangers worden die dag begeleid door professionele pianisten. Het IVC organiseert in september 2016 zijn 51ste wereldberoemde zangconcours voor professionele klassieke zangers. In aanloop naar het Concours en aansluitend op de doelstelling van het IVC, het ontdekken, ontwikkelen en overdragen van talent, wil het IVC met de Stem van Bosch 2016 een brug slaan tussen professionele zangers en amateurs. Zing je graag en droom je ervan om les te krijgen van een professionele zanger? Grijp je kans en schrijf je dan in voor De Stem van Bosch 2016! Deelnamekosten bedragen € 40 per persoon. Publiek is welkom om te komen luisteren. Een kaartje voor het publiek is voor € 10 verkrijgbaar bij Theater aan de Parade.

Aan dit bijzondere evenement kunnen slechts 60 amateurzangers meedoen, wie zich snel inschrijft maakt de meeste kans! Een unieke gelegenheid om je stem te laten horen. In alle zalen van Theater aan de Parade wordt gezongen en publiek is hierbij van harte welkom. Er zijn prijzen te winnen! Uit elke groep en categorie wordt op deze dag door de docent een topper gekozen die zich aan het einde van de dag mag presenteren aan het publiek en docenten tijdens de Grand Finale in de Grote Zaal van het Theater aan de Parade. De docenten besluiten uiteraard wie er in de prijzen valt! Tijdens deze dag voor amateurzangers bestaat tevens de mogelijkheid voor zangkoren, organisaties en opleidingen gericht op amateurmuziek zich in stands te presenteren in de Foyer van Theater aan de Parade. Zij kunnen gedurende deze dag geïnteresseerden informeren over hun activiteiten en nieuwe leden of leerlingen werven. Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier kunt u contact opnemen met het IVC, email info@ivc.nu of 073 – 6900999.

Lees op IVC.nu