04-02-2016

De Opéra Royal de Wallonie-Luik brengt vanaf 11 maart 2016 Rossini’s geestige opera ‘La Scala di Seta’.

De productie van het Rossini Festival van Pesaro wordt door de Opéra Royal de Wallonie-Luik opgevoerd met een nieuwe bezetting. De rol van Giulia wordt gezongen door de sopraan Maria Mudryak en de rol van Dorvil door de tenor Ioan Hotea. Beide zangers maken hiermee hun debuut in Luik. Maria Mudryak was in 2014 lid van het Young Singers Project van de Salzburger Festspiele. Ioan Hotea won in 2015 het Operalia Concours in Londen. De opera is in scène gezet door de Italiaanse regisseur Damiano Michieletto, die in Amsterdam ‘Il Viaggio a Reims’ geregisseerd heeft. De muzikale leiding is in handen van de Amerikaanse dirigent Christopher Franklin. Overige voorstellingen zijn op 13, 15, 17 en 19 maart 2016.

Lees in Open PR