26-06-2015

Go! Opera voert op zondagmiddag 27 september 2015 om 15.00 uur een operapastiche onder de naam ‘Faust’ uit als openluchtopera op de vestingwallen van Naarden.

De opera-organisatie Go! Opera werd op 1 januari 2015 door artistiek leider en koordirigent Roy Voogd opgericht. Naast Voogd bestaat het artistieke team van Go! Opera uit regisseur Claudia van Rooij en orkestleider Vaughan Schlepp. De muziek van ‘Faust’ is een ‘pastiche’ samengesmeed uit verschillende bekende opera’s van Verdi tot Mozart en de “Habanera” uit ‘Carmen’ tot de “Bruidsmars” van Wagner.

De kaartverkoop van ‘Faust’ begint op woensdag 1 juli via www.GOopera.nl. De kaarten kosten tot 1 augustus 2015 20 euro, daarna 25 euro. Voor kinderen tot twaalf jaar geldt een vaste prijs van 20 euro.

Lees in Dichtbij

© Roy Voogd