16-11-2014

Vocaal ensemble Frommermann brengt in december 2014 een bijzondere serie kerstconcerten onder de titel ‘FrommerKerst’.

Hiermee gaat een langgekoesterde wens van de zeven heren in vervulling. Marije Gubbels, artistiek leider van ‘tgBloody Mary’, regisseert FrommerKerst.

In ‘FrommerKerst’ laat Frommermann met een verzameling kerstliederen zijn licht schijnen over het feestgedruis rond de kerstboom. Naast evergreens en melodieën als “White Christmas”, “Es ist ein Ros entsprungen” en “Stille Nacht, Heilige Nacht” is ook te horen hoe “Merry Christmas” op zijn Hawaiiaans klinkt. De muziek uit de voorstelling is op de CD ‘Frommerkerst’ uitgebracht, die op 17 november 2014 wordt uitgebracht.

Frommerman bestaat uit de tenoren Jan-Willem Schaafsma, Erik Slik en Marcel Reijans, de baritons Mattijs van de Woerd en Jan Willem Baljet en de bas Martijn de Graaf Bierbrauwer. Pianist David Bollen en gitarist Paul van Utrecht verzorgen de begeleiding.

‘FrommerKerst’ is van 6 tot en met 27 december 2014 te zien in Valkkoog, Houten, Amersfoort, Emmen, Enschede, Zoetermeer, Woerden, Apeldoorn, Doetinchem, Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Lees op Frommermann.nl