28-07-2014

Violiste Isabelle van Keulen is dit najaar het boegbeeld voor Aangenaam Klassiek 2014.

Isabelle van Keulen neemt op verzoek van de Stichting Entertainmentretail Promotion (STEP) het cd-geschenk op voor de Aangenaam Klassiek 2014 campagne. Bij aanschaf van de Aangenaam Klassiek sampler, krijgt de consument deze CD van Isabelle van Keulen cadeau. Als ambassadrice van de campagne, zet Isabelle zich in voor de promotie van de klassieke muziek. In voorgaande jaren gingen harpiste Lavinia Meijer, pianisten Iris Hond, Arthur en Lucas Jussen haar voor als ambassadeur. De Aangenaam Klassiek campagne gaat van start op 25 september 2014 en loopt door tot 1 februari 2015.

Op de CD ‘Aangenaam Klassiek 2014’ is Isabelle van Keulen te horen in het Concert voor viool en piano van Felix Mendelssohn, dat zij met pianist Ronald Brautigam op 16 juli 2014 gaf in het Concertgebouw van Amsterdam. De uitvoering vond plaats met het Württembergisches Kammerorchester onder leiding van dirigent Ruben Gazarian. De CD is verkrijgbaar vanaf 25 september 2014 voor €9,99.