16-01-2018

De Reisopera verzorgt op zaterdag 3 februari 2018 een openbare verkoopdag van honderden kostuums, pruiken en rekwisieten die gemaakt zijn in de eigen ateliers.

De ateliers van de Reisopera verhuizen in de zomer van 2018 naar gebouw Noord-West van de Performance Factory. De opera-instelling wil niet alles meenemen vanuit het te slopen pand aan de Perikweg 97 naar de nieuwe locatie aan de Hoge Bothofstraat.

Op zaterdag 3 februari 2018 zijn daarom geïnteresseerden van 11.00 tot 17.00 uur welkom aan de Perikweg om te kijken en te kopen. De kostuums, pruiken en rekwisieten die in de verkoop gaan, komen onder meer uit ‘Der Ring des Nibelungen’, ‘L’Heure Espagnol’ en ‘La Traviata’.

De meest bijzondere stukken worden niet verkocht, maar op 3 februari 2018 geveild. Liefhebbers kunnen al vanaf 22 januari 2018 online bieden op hun favoriete rekwisiet, pruik of kostuum. Aanmelden voor de verkoopdag kon vanaf maandag 15 januari 2018 via www.reisopera.nl. De toegang is gratis.

Kijk op Huis aan Huis Enschede

© Marco Borggreve