17-07-2017

De Waalwijker Stichting Vrienden van de Liedertafel ‘Oefening en Vermaak’ bestaat dit jaar 25 jaar. Mede door de financiële steun van deze Vriendenkring kan de Liedertafel concerten geven.

Het jubileum van de Stichting Vrienden van de Liedertafel zal worden gevierd tegelijk met het operaconcert ‘Omaggio a Verdi’ dat de Liedertafel op 30 september 2017 zal geven. Met dit concert wordt een ode gebracht aan Giuseppe Verdi. Op het programma staan de opera ‘Un Giorno di Regno’, hoogtepunten uit de opera ‘Giovanna d‘Arco’ en een selectie van bekende operakoren. Aan dit speciale concert werken mee sopraan Wilma Bierens, tenor Ingmar Ruttens, bariton Martijn Sanders, het Möbius Ensemble Tilburg – voor deze gelegenheid uitgebreid met een aantal blazers – en pianist Ben Martin Weijand. Koor en orkest staan onder leiding van dirigent Carl van Kuyck. Meer informatie op www.liedertafelwaalwijk.nl.

Lees in De Maasroute