27-04-2017

De Letse tenor Aleksandr Antonenko zal bij De Nationale Opera niet de rol van Don Alvaro zingen in de productie van ‘La Forza del Destino’, waarmee DNO het seizoen 2017/2018 opent.

DNO heeft op zijn website de naam van Aleksandr Antonenko vervangen door Roberto Aronica. Aangaande commentaar omtrent de reden van de vervanging was DNO voor Opera Nederland niet bereikbaar. De regie van ‘La Forza del Destino’ is bij DNO in handen van Christof Loy, die in Amsterdam eerder verantwoordelijk was voor een richtingloze ‘Les Vêpres Siciliennes’ – getrakteerd op stevig boegeroep – en een daarentegen boeiende ‘Chovansjtsjina’. Eva-Maria Westbroek zingt in ‘La Forza del Destino’ de rol van Leonora. Roberta Alexander mag bij gratie Audi’s eindelijk bij DNO debuteren met de rol van Curra.

Lees in DNO