26-01-2017

De voor 2018 geplande productie van ‘Der Ring des Nibelungen’ in de Semperoper van Dresden is uitverkocht.

De toegangskaarten voor ‘Der Ring des Nibelungen’ in Dresden gingen op woensdag 25 januari 2017 in de verkoop en waren binnen een dag uitverkocht. Voor de voorstellingen komen bij de voorverkoop voor het nieuwe seizoen in maart 2017 nog losse kaarten in de verkoop. 

‘Der Ring des Nibelungen’ van de Semperoper wordt uitgevoerd in januari en februari 2018 en is een herneming van een productie van regisseur Willy Decker, die tussen 2001 en 2003 in première ging. De muzikale leiding van de nieuwe voorstellingsreeks zal in handen zijn van Christian Thielemann. Voor de rollen heeft het operahuis zich verzekerd van zangers als Petra Lang, Christa Mayer, Andreas Schager, Albert Dohmen en Georg Zeppenfeld.

Lees in Musik Heute

© Matthias Creutziger