18-11-2016

Festival Who’s Next trapt af met een concertante versie van ‘Die Dreigroschenoper’ van Bertolt Brecht en Kurt Weill uitgevoerd door INSOMNIO, vier Berlijnse zangers en een koor van 60 scholieren.

Who’s Next opent op dinsdag 22 november 2016 om 19.30 uur in Kunstlinie Almere Flevoland met een concertante versie van ‘Die Dreigroschenoper’. Het bekendste product van de samenwerking tussen toneelschrijver Bertolt Brecht en componist Kurt Weill is al sinds de première in 1928 een succes dankzij de jazzy muziek en de uitgesproken politieke boodschap.

Van 22 tot en met 27 november 2016 vinden in festival Who’s Next vele concerten, workshops en presentaties plaats met bijzondere aandacht voor jongeren van 12 tot en met 21 jaar. Het thema dit jaar is Truth&Dare: de uitdaging om jezelf muzikaal bloot te geven en de moed om buiten je eigen comfortzone te treden, zowel voor de professionele musici als de scholieren.

Lees in Who’s Next