02-09-2016

De Royal Opera House Covent Garden van Londen heeft het dagelijkse verkoopschema vervangen door Friday Rush tickets.

De Royal Opera House zal elke vrijdag om 13.00uur 49 toegangskaarten online te koop aanbieden voor elke voorstelling – ook uitverkochte – die plaatsvindt op het hoofdpodium tussen zaterdag en de vrijdag erop. In plaats van in de rij te staan buiten het Royal Opera House om een kaart te kopen voor een enkele kaart op de dag van de voorstelling, zullen bezoekers nu op afstand in staat zijn om twee kaarten te kopen voor een voorstelling in de zeven dagen daarop. De nieuwe plannen zijn bedoeld om bezoekers beter hun agenda te beheren, meer keuzes aan te bieden en efficiënter kaarten aan te bieden. Oudere bezoekers die minder goed met internet om kunnen gaan, zullen echter door de nieuwe maatregel worden gedupeerd.

Lees in Rhinegold