20-04-2016

Julia Bronkhorst zingt op zaterdag 30 april 2016 om 15.30 uur in het Etty Hillesum Centrum te Deventer liederen van onder anderen Ilse Weber in het Jiddisj en het Nederlands.

Verder neemt de zangeres de bezoeker – samen met verteller Olaf Mulder,  filmbeelden en zang – mee in het verhaal van een joodse jongen in Amsterdam Zuid in de Tweede Wereld Oorlog. Het verhaal van de Amsterdamse jongen is een verkleinde weergave van de opera ‘Polen in Plan Zuid’ die in 2015 door het land toerde. Deze opera is gebaseerd op het verhaal van Daniel Vermeulen, de overleden echtgenoot van Julia Bronkhorst en werd met succes op verschillende plaatsen uitgevoerd.

Reserveren: administratie@ettyhillesumcentrum.nl of 0570-641003.
Kijk voor het programma van de Open Joodse Huizen op www.ettyhillesumcentrum.nl

Lees in Deventer Post