21-03-2016

De opera ‘Die Zauberflöte’ wordt op zaterdagavond 4 juni en zondagmiddag 5 juni 2016 opgevoerd in het Edese Openluchttheater.

Het Openluchttheater van Ede bestaat 80 jaar en ter ere van de heropening wordt de opera ‘Die Zauberflöte’ gespeeld. Het is de eerste keer dat zo’n grote productie in dit theater wordt opgevoerd. Het Openluchttheater heeft met financiële ondersteuning van de provinciale en gemeentelijke overheid een grondige renovatie ondergaan. Daarbij is rekening gehouden met de historische waarde van het monument. Maar er zijn ook de nodige technische verbeteringen aangebracht met het oog op moderne programmering. Op de plek van de verdiepte kuil verrijst een permanent podium met overkapping.

Voorstellingen:
Zaterdag 4 juni 20.00 uur. Kassa open 19.00 uur.

Zondag 5 juni 14.00 uur. Kassa open: 13.00 uur.
Kaartverkoop start op 1 april: www.opera-ede.

Lees in Ede Stad

© Mariecke van der Linden