08-03-2016

Negen jonge zangers zijn finalisten van de Metropolitan Opera National Council Auditions 2016, het meest prestigieuze zangconcours van de Verenigde Staten.

De finalisten zijn de sopraan Yelena Dyachek (24, (Western Region, Sacramento, CA), sopraan Lauren Feider (23), mezzosopraan Emily D’Angelo (21), countertenor Jakub Józef Orliński (25), tenor Jonas Hacker (27), bariton Theo Hoffman (22), bariton Sol Jin (30), bariton Sean Michael Plumb (24) en bariton Brian Vu (26).

De finale van dit 63e concours vindt plaats op 13 maart 2016 op het toneel van de Metropolitan Opera van New York.Eerdere deelnemers en winnaars van de Metropolitan Opera National Council Auditions waren Lawrence Brownlee, Renée Fleming, Susan Graham, Thomas Hampson, Sondra Radvanovsky en Frederica von Stade.

Lees in Broadway World