07-09-2015

De operette over politicus Jos van Rey zal op woensdag 23 september 2015 plaatsvinden in Theaterhotel de Oranjerie.

De beruchte voorstelling die twee weken geleden in première is gegaan, is zo in trek bij Roermondse inwoners dat ECI Cultuurfabriek besloten heeft om de samenwerking met Theaterhotel de Oranjerie op te zoeken. Op deze manier bundelen twee theaters haar krachten zodat Roermond en omgeving niets hoeft te missen van de Opera rondom de spraakmakende gebeurtenissen rondom politicus Jos van Rey.

Er zijn vanaf 7 september 2015 500 extra kaarten te koop. De kaarten kunnen gekocht worden bij beide theater via de website of aan de receptie. De entreeprijs van € 18,- (incl. (pauze)drankje en garderobe) blijft gelijk. Reeds gekochte kaarten blijven geldig en hoeven niet omgewisseld te worden.

Het verhaal van opera 2.0 is gebaseerd rondom politicus Jos van Rey. Aria’s, duetten en instrumentale werken uit diverse bekende opera’s (van onder anderen Verdi, Bellini, Mozart, Bizet en Puccini), gevat in een hedendaags verhaal. De voorstelling wordt uitgevoerd en geproduceerd door een volledig Limburgse cast. OPERA 2.0 bestaat uit: Fenna Ograjensek (sopraan), Sef Thissen (bariton), Suzan Seegers (verteller), Robert Weirauch (piano), Blazersensemble Helicon, Björn Bus (dirigent), Frans Pollux (verhaal).

Lees in Dichtbij