02-07-2015

De Nederlandse Reisopera zoekt zestien zangstudenten en amateurzangers en -zangeressen uit de regio Overijssel.

Het koor van de Reisopera voert in de tweede helft van 2015 de productie ‘Amahl and the Night Visitors’ op. Deze opera van Gian-Carlo Menotti is een familievoorstelling die in het kader van de viering van ‘Bosch500’ vier keer wordt uitgevoerd in Maastricht, Den Bosch en Enschede. Den Bosch viert eind dit jaar dat Jheronimus Bosch 500 jaar geleden overleden is. Zangliefhebbers die zich onder willen dompelen in de wereld van de opera en mee willen spelen in een professionele operaproductie kunnen zich tot 15 augustus 2015 aanmelden. De audities vinden zaterdag 5 september vanaf 11.00 uur plaats in het gebouw van de Nederlandse Reisopera in Enschede.

Lees in De Stentor