18-11-2014

De Nederlandse mezzosopraan Annett Andriesen geeft op woensdag 19 november 2014 om 20.00uur een speciale Wagner masterclass bij de Nationale Opera & Ballet.

De openbare werksessie is met Carina Vinke, Morschi Franz Wieke van Wingerden, Francis van Broekhuizen en Jannelieke Schmidt en wordt begeleid door pianist Gilbert den Broeder. De Vereniging Vrienden van de Nationale Opera heeft de masterclass van Annett Andriesen georganiseerd. Annett Andriesen is sinds vele jaren directeur van het beroemde Internationaal Vocalisten Concours te ‘s-Hertogenbosch en heeft in haar zangcarrière met veel succes de rollen van Fricka en Erda in ‘Der Ring des Nibelungen’ vertolkt. Zij zong Mary in de legendarische productie van ‘Der fliegende Höllander’ van Franz Marijnen naast bariton Thomas Stewart in de titelrol onder leiding van dirigent Edo de Waart.

Plaats: Studio in Nationale Opera & Ballet
Aanvang: 20.00uur

Toegang: EURO 20,- (niet-leden EURO 27,50) inclusief pauzedrankje

Lees op Vrienden.DNO.nl