08-10-2014

Het vocaal ensemble Couleur Locale uit Monnickendam zal op zondag 12 oktober 2014 onder de titel AUTUMN LEAVES een uitvoering geven van de door Henry Purcell (1659-1697) gecomponeerde opera ‘Dido and Aeneas’.

Na de pauze volgt een programma met lichtvoetig Engelstalig repertoire. Het concert vindt plaats in de Grote Kerk van Monnickendam en de aanvang is om 15.00 uur. De kerk is voor publiek open vanaf 14.30 uur. Het concert eindigt om ca. 17.00 uur. Aan het concert van Couleur Locale zal worden meegewerkt door een aantal solisten: Laura Frenkel (Dido), Heine Prins (Aeneas), Regine Willemsen (Sorceress), Marleen Rijkmans (Belinde), Barbara Wessel (Second lady e.a.) en leden van Couleur Locale (witches en sailor). Het Cassini Strijkkwartet en luitist Punto Bawono uit Amsterdam verzorgen de muzikale begeleiding. De algehele leiding heeft Marjo van den Doel. De toegang tot het concert is gratis.

Lees in Dichtbij