18-09-2014

De Metropolitan Opera maakt volgens Joodse organisaties reclame voor de opera ‘The Death of Klinghoffer’ in een video, waarin het vermoorden van Joden tot kunst verheven wordt.

De Metropolitan Opera maakt op haar website reclame voor de productie van de opera ‘The Death of Klinghoffer’ van John Adams door een video te tonen, waarin een Palestijnse terrorist een pistool richt op de Joodse zakenman Klinghoffer. De invalide Klinghoffer werd vermoord door pro-Palestijnse terroristen tijdens een gijzeling van het Italiaanse cruiseschip Achille Lauro in 1985. Op maandag 22 september verwacht een coalitie van 60 Joodse en niet-Joodse organisaties duizenden protestanten, die tegen de geplande opvoering van de opera zullen demonstreren voor het gebouw van de Metropolitan Opera in New York.

Lees in Arutz Sheva

© Reuters