05-09-2014

De jury Lied Duo van het Internationaal Vocalisten Concours van ‘s-Hertogenbosch heeft op vrijdagmiddag 5 september 2014 bekend gemaakt welke deelnemers van de Eerste Ronde doorgaan naar de Halve Finale. De Lied Duo’s zijn beoordeeld als duo en niet individueel.

Directeur Annett Andriesen sprak ook de deelnemers toe die helaas niet zijn geselecteerd. “Ook als je niet bent geselecteerd voor de Halve Finale, dan ben je van harte welkom om bij je gastgezin te blijven. Bezoek de Masterclasses, leer van je collega’s en praat met elkaar. Vorm samen met ons een familie. En treur niet te lang. De trams blijven gewoon rijden en de straatstenen zien er nog steeds hetzelfde uit. Haal diep adem en pak de volgende kans.”

Lied Duo’s door naar de Halve Finale zijn:

Bariton Sebastian Seitz & pianist Tobias Koltun
Mezzosopraan Florieke Beelen & pianist Abigail Richards
Bariton Michael Wilmering & pianist Javier Rameix
Sopraan Ellen Valkenburg & pianist Andrea Vasi
Bas-bariton Milan Siljanov & Nino Chokhonelidze
Countertenor Eric Jureneas & pianist Bretton Brown
Sopraan Marie Perbost & pianist Josephine Brault
Sopraan Olga Heikkilä & pianist Kiril Kozlovsky
Mezzosopraan Agata Schmidt & pianist Bartlomiej Wezner
Sopraan Hiltrud Kuhlmann & pianist Katsuhisa Mori

Lees op IVC.nu