22-08-2014

Doe mee en win twee tickets voor het eerste Internationaal Vocalisten Concours weekend, een goodiebag en een uitgebreide lunch in Hotel Central.

In het kader van het jubileumjaar heeft het IVC samen met Golden Tulip Hotel Central en het Brabants Dagblad een te winnen prijs samengesteld voor liefhebbers van de stem. Geniet van een heerlijke lunch voor twee personen, het spannende Concours en een leuke goodiebag met prachtig design. Het IVC stelt twee kaarten beschikbaar voor 1 dag in het eerste weekend. De winnaar mag kiezen uit donderdag 4, vrijdag 5, zaterdag 6 of zondag 7 september 2014.

Beantwoord de onderstaande vraag en maak kans:

In welke jury van het 50e Internationaal Vocalisten Concours bevinden sopraan Elly Ameling en de pianist Irwin Gage zich?

Stuur het juiste antwoord naar marketing@ivc.nu onder vermelding van uw voor- en achternaam, woonplaats, telefoonnummer en de dag waarop u gebruik wilt maken van de prijs (4, 5, 6 of 7 september 2014) en de lunchtijd.

Op vrijdag 29 augustus 2014 wordt een winnaar gekozen uit de juiste antwoorden. Hij of zij wordt op dezelfde dag geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees op IVC.nu