18-09-2014

De gezelschappen Opera Zuid en de philharmonie zuidnederland brengen samen met Theater aan de Parade op donderdag 26 juni 2014 de opera ‘La Traviata’ van Verdi.

Eén dag per jaar is ’s-Hertogenbosch de operastad van Nederland. De Parade, het door kastanjebomen omrande plein, vormt dan een bedevaartsoord voor operabewonderaars, klassieke muziekliefhebbers en vele andere bezoekers. Dit jaar brengen de gezelschappen Opera Zuid en de philharmonie zuidnederland samen met Theater aan de Parade de opera ‘La Traviata’ van Verdi.

Hoofdrollen zijn er voor Adréana Kraschewski (Violetta), Eric Laporte (Alfredo), Miranda van Kralingen (Annina), Marcel van Dieren (Giorgio Germont) en Marjolein Niels (Flora). Dirigent is Per-Otto Johansson.

Drie sponsors, ABN AMRO, BANNING Advocaten en Ricoh Nederland zorgen er in samenwerking met de Gemeente ’s-Hertogenbosch en de Provincie Noord-Brabant voor dat Opera op de Parade ook dit jaar kan plaatsvinden en voor iedereen gratis toegankelijk is.

Opera op de Parade met Verdi’s ‘La Traviata’ door Opera Zuid en de philharmonie zuidnederland vindt plaats op donderdag 26 juni 2014 om 19.30 uur op de Parade. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie over La Traviata op www.operazuid.nl.

Via Theater aan de Parade zijn picknickpakketten voor twee personen te bestellen, inclusief het gebruik van twee klapstoelen. Tevens biedt het theater de mogelijkheid een gedekt tafeltje te reserveren op het theaterterras voor 19,50 euro p.p. (inclusief welkomsdrankje). Voor een optimale beleving worden er grote tv-schermen geplaatst, zodat iedereen op het terras de opera kan volgen. Zowel de picknickpakketten als de gedekte tafeltjes zijn te reserveren op www.theateraandeparade.nl.